Klokken har ringet på Wall Street, og børshandlen er skudt i gang i USA.

Bankuroen fortsætter med at præge markedet. PacWest Bancorp falder stort ved børsåbningen. Aktien falder med over 40 procent

Usikkerheden omkring bankerne har kastet en skygge over finansmarkederne, siden Silicon Valley Bank gik ned, og senest var det First Republic Bank, som måtte smide håndklædet ringen.

PacWest Bancorp er langtfra den eneste bank, som er i rødt ved børsåbningen. En af de andre banker, som falder, er Western Alliance, som falder med over 18 procent.

Medieselskabet Paramount Global løber også med en del opmærksomhed. Aktien falder med omkring 20 procent. Det sker, efter selskabets nye kvartalsregnskab har skuffet analytikernes forventninger ifølge CNBC.

Stemningen ser ud til at være i den negative ende ved børsåbningen, og et flertal af aktierne i det brede S&P 500-indeks er i minus. Den største stigning i indekset finder man hos it-selskabet Cognizant, som stiger 10 procent.

S&P 500 falder samlet set med 0,4 procent. Det industritunge Dow Jones ser ud til at være hårdest ramt. Efter 20 minutters handel er indekset ned med 0,8 procent. Lidt bedre ser det ud Nasdaq 100-indekset, men det er stadig rødt. Indekset falder med 0,2 procent.

Læs også: Overvejer du en elbil? Så kan du måske købe en markant dyrere bil

Læs også: ECB hæver renten: Sådan rammer det boligejerne

Artiklen er oprindelig blevet publiceret hos Euroinvestor.