Burger- og pizzadynastiet bag de populære fastfoodkæder Jagger og Otto har vokseværk.

Allerede inden årets udgang åbner yderligere fem restauranter, mens en sjette følger efter i 2024.

Udvidelserne kommer i en tid, hvor branchen ellers har været presset blandt andet på grund af de stigende fødevarepriser.

»Vi har et virkelig godt team, som alle er samlet om at skabe bedre oplevelser for vores gæster. For os er kærligheden til maden essentiel. Og det er jeg sikker på, at gæsterne kan smage,« fortæller pr- og marketingmanager hos Jagger og Otto, Stine Riis Christiansen, til B.T.:

Foto: Jagger
Vis mere

»Vi tror på, vi kan vækste ved at holde stramt fast i dette – selv i tider som er hårde.«

Den første Jagger åbnede i 2016, mens den første Otto åbnede i 2021, og i dag er der tilsammen 22 spisesteder under de to navne i Danmark, udelukkende i Storkøbenhavn.

De to koncepter med fokus på henholdsvis burgere og pizzaer blev grundlagt af top- og Michelinkok Rasmus Oubæk sammen med makkeren Christian Brandt.

De kommende seks tilføjelser – der faktisk repræsenterer en stigning på lige over 27 procent i omfang – er:

  • I Søborg er netop – i fredags – åbnet en Jagger. Her åbner også en Otto i år.
  • I Frederiksberg Centret åbner en Jagger i november.
  • I Sluseholmen åbner både en Jagger og en Otto i år.
  • I Hellerup åbner en Otto næste år.

Og det slutter sandsynligvis slet ikke her, lyder det.

»Vi drømmer selvfølgelig om flere restauranter, og især mener vi, at Otto kan fylde mere i gadebilledet,« tilføjer Stine Riis Christiansen.

For nylig blev det også til et udlandseventyr, da den første Jagger åbnede Oslo.

Og det er indtil videre gået så godt, at den norske hovedstad kan blive grundlag for mange flere restauranter.

»Jagger er kommet godt fra land i Oslo, og vores team giver den alt, hvad de har for den gode oplevelse, så med tiden kunne det være sjovt at prøve kræfter med de resterende nabolag i Oslo,«

Her kan du se B.T.s nye test af de store fastfoodkæders aktuelle kampagneburgere.