Hvis du vil undgå at sætte tænderne i en gummiagtig svær juleaften, så se med her.

Hemmeligheden bag en sprød svær på flæskestegen er nemlig slet ikke så kompliceret.

Mange kæmper med det juleaften. Hvordan får man sværen helt sprød på hele stegen? og undgår at kødet bliver tørt?

Tilbage i 2014 søgte B.T. hjælp hos Carsten Olsen, bedre kendt som ‘Den Skaldede Kok’.

Nu har vi fundet opskriften frem igen, så I kan undgå sved på panden før den store julemiddag.

‘Den Skaldede Kok’ blev kendt som tv-kok tilbage i 1999.

Han har siden bl.a. stået bag Restaurant Den Skaldede Kok i Tivoli, den ‘Den Skaldede Kok Catering’ i Helsingør, der bl.a. har lavet julefrokostmiddage samt skrevet flere kogebøger og afholder madkurser.

Øverst i tv-klippe kan du se Carsten Olsens simple trin for trin guide til en sprød svær på flæskestegen.

 

Andre læser også