For nylig blev Europas største sexmesse afholdt i Hannover i Tyskland. Her blev der budt på masser af nyheder inden for sexindustrien.

Sexolog Katrine Berling og ejeren af webshoppen Sinful.dk, Mathilde Mackowski besøgte sammen messen, og oplevede masser af nye produkter.

Et af de nye produkter er denne dildo, der som noget nyt selv bevæger sig ud og ind.

Dildoen hedder Stronic Eins, og det er Europas største sexlegetøjsproducent Fun Factory, der står bag denne verdensnyhed.

- Tanken bag Stronic Eins har været, at skabe en dildopulsator, der føles lige så naturlig som den måde, en mand stimulerer en kvinde på, siger Kristy Stahlberg, som er kommunikationschef hos den tyske sexlegetøjs-gigant Fun Factory.

Én af dem, der allerede har afprøvet Stronic Eins, er den erotiske webshop-ejer, Mathilde Mackowski, som har stor erfaring med sexlegetøj. Hun har været med til at teste og udvikle dildoen sammen med Fun Factory. Og hun er ikke i tvivl. Stronic Eins bliver et hit.

- Det her er virkelig revolutionerende. Det er aldrig set før, at en dildo kan bevæge sig frem og tilbage helt af sig selv. Inden for sexlegetøjsbranchen, så er det lige så stort, som da Apple lancerede iPad’en, fortæller Mathilde Mackowski fra webshoppen Sinful.dk, hvor dildo pulsatoren netop er kommet på hylderne.

Er du på mobil, så se videoen HER

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.