Der er slagtilbud at hente, hvis man går ind i en af Flying Tiger Copenhagens butikker i dag, den 10. oktober.

Den verdensomspændende danske kæde fejrer 30 års jubilæum, og i den anledning har de sænket priserne på samtlige varer i butikken, så de koster 10 kroner i dag.

Det skriver kæden på deres hjemmeside.

Første butik åbnede på Islands Brygge i 1988 under navnet ’Zebra’ og her kostede alle varer i butikken en rund 10’er. Siden skiftede kæden navn til ’Tiger’ og altså nu ’Flying Tiger Copenhagen’.

Lennart Lajboschitz er manden, der har skabt Tigerbutikkerne herhjemme. Vis mere

I dag har kæden 953 butikker i 30 forskellige lande, fremgår det af deres hjemmeside. I dag omsætter de for godt fire milliarder kroner om året.

Flying Tiger Copenhagen lancerede 10-kroners kampagnen på deres Facebookside fra morgenstunden, og siden er det væltet ind med reaktioner og glædesudbrud for hundredvis af kunder.

Kæden blev stiftet af Lennart og Suzanne Lajboschitz. I 2012 solgte de hovedparten af ejerandelen i kæden til kapitalfonden EQT.

Det menes, at Lennart Lajboschitz tjente op mod 1,5 milliarder kroner på salget. Han er ikke længere involveret i den daglige drift af kæden, men sidder fortsat med i bestyrelsen, skriver Finans.dk.

Mette Maix, CEO i Flying Tiger Copenhagen. Vis mere