Lyt til artiklen

Den skandaleramte pizzakæde Domino's har været lukket i Danmark, siden kæden gik konkurs den 2. marts. Men nu slår kæden snart dørene op igen.

Tirsdag blev Domino's Danmark nemlig solgt til et udenlandsk selskab, som vil drive pizzeriaerne videre. Det bekræfter kurator Morten Hans Jakobsen fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel over for B.T.

»Det er solgt til et dansk selskab, som er ejet af Domino's Pizza Enterprises. Det er et australsk foretagende,« siger Morten Hans Jakobsen:

»De driver i forvejen 2.400 Domino's-forretninger rundtomkring i Australien og flere steder i Europa.«

Han forklarer, at Domino's Pizza Enterprises, der altså nu har købt de danske Domino's-butikker, er et selskab, som er franchisetager fra det amerikanske Domino’s Pizza International. De betaler godt 18 millioner kroner for Domino's i Danmark.

»Vi håber, at det bliver 24 butikker, de driver videre. Det afhænger af udlejerne af lokalerne,« siger Morten Hans Jakobsen.

Købet blev meldt ud på den australske børs onsdag morgen.

Domino's Pizza Enterprises oplyser i en pressemeddelelse i Australien, at de har betalt 2,5 millioner euro for Domino's Pizza i Danmark. Det svarer til omkring 18,7 millioner danske kroner.

I pressemeddelelsen skriver Domino's Pizza Enterprises, at de nu forventer at opjustere antallet af fremtidige Domino's-restauranter i Europa fra 2.700 til 2.850.

De skriver videre, at de forventer at genoptage driften af Domino's-restauranterne i Danmark inden for de kommende måneder.

Opdateres.....