Har du købt en pakke 'Honningsnitter', bør du overveje en ekstra gang, om den skal kassere. Et parti 'Honningsnitter' trækkes tilbage efter fund af mug på enkelte kager.

Muggen kan ses på overfladen af kagen., oplyser kagefirma Bisca.

Valget om at trække de søde sager tilbage er sket i samarbejde med Fødevarestyrelsen, hvorfor alle Honningsnitter nu fjernes fra hylderne i supermarkederne, da produkterne er uegnet til menneskeføde.

Firmaet oplyser, at produkterne er solgt i Coops kæder: Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Irma, Fakta. De er også blevet solgt i Salling Groups kæder: Bilka og Føtex samt Dagrofas kæder: Meny, Spar, Min Købmand og Letkøb. Derudover også ABC Lavpris, AB Catering, BC Catering, Hørkram, Inco og Intervare herunder Nemlig.com.

Det drejer sig om pakkerne med følgende mærkning: EAN-nr. 5709364674777, Bedst før: 23.09.2018

Hvis du har købt en pakke Honningsnitter med det ovennævnte EAN-varenummer og bedst før dato, bør du kassere varen eller returnere den til den butik, varen er købt i.

Firmaet har tidligere i 2018 trukket 'Ckokoladekager med kokostopping' tilbage, ligesom det i 2017 trak Karen Volf Kanelkager samt Snøfler tilbage.