Er der noget som en lækker, sprød grillpølse? Men ifølge en engelsk kok har de fleste af os faktisk stegt pøler forkert hele livet - både på grillen og på panden.

Det skriver Mirror.

Ifølge kokken og madbloggeren Martin King gør mange nemlig den fejl at stege pølserne ved høj varme, så de hurtigt bliver klar til servering.

I stedet bør du være mere tålmodig og stege pølserne ved lavere varme. Martin King mener, at den perfekte pølse tager 30 minutter at stege.

»Ved at stege dem i lang tid ved lav varme, får du dem grundigt gennemstegt, og det får fedtet til at karamelisere sig ved kontakten med brødet og uden risiko for, at fedtet bliver læderagtigt (i konsistensen, red.). Hvis du vil have noget lækkert, så er det en sikker vinder,« siger han til Mirror.

Han påpeger også en anden fejl, som mange pølsestegere begår - også her til lands: Pølser skal ifølge den engelske kok ikke steges i olie, men i smør.

»Smør bidrager til smagen. Du kan også bruge olie, men det passer ikke sammen med pølsens fedt,« siger Martin King, som understreger, at du også kan smøre pølsen ind i smør, når den skal på grillen om sommeren.

Men du bør gå udenom saltet smør, da saltet ifølge Martin King kan krystallisere sig ved kontakt med pølsebrøddet, som mange af os ynder at spise sammen med en god grillpølse.