Frysepizza-mærket Dr. Oetker skriver på deres tyske Facebook-side, at de nu lancerer en helt ny form for pizza: nemlig en lavet fuldstændig af chokolade.

Om ganske få dage bliver pizzaen lanceret i Tyskland og den er allerede på vej til både Danmark og Norge.

I stedet for tomatsovs, peperoni og ost på en pizzabund lavet af klassisk, salt pizzadej, kan du nu i stedet prøve ’Pizza dolce al cioccolato’, som er fyldt med chokolade, skriver Berliner Morgenpost.

Pizza er ikke kendt som det sundeste måltid i verden, og det kommer den nye chokoladepizza heller ikke til at være. Der er ikke sparet på noget, og den indeholder 1000 kalorier, hvilket er cirka halvdelen af en voksen kvindes anbefalede kalorieindtag på en hel dag.

'Hej søde, velkommen til familien. Vores Ristorante pizza Dolce al cioccolato - fra april i handelen,' skriver Dr. Oetker på deres tyske Facebook-side.

Pizzabunden er lavet af kage, og der er i stedet for tomatsovs et lag chokoladesovs, mens fyldet er en blanding af hvid og mørk chokolade og mælkechokoladestrimler.

»Det varer lige et par måneder endnu, men vi regner med at kunne lancere den i Danmark i slutningen af maj eller starten af juni,« siger Georg Parsbo,  administrerende direktør i Dr. Oetker Danmark, til Dagens.dk.

Han har selv smagt pizzaen og er allerede stor fan – for der er masser af chokolade i den. Faktisk så meget, at den bliver underlagt afgifterne på chokolade, vi har i Danmark. Det gør, at den nok også bliver noget dyrere end de almindelige frysepizzaer.

Pizzaen bliver lanceret i Tyskland 1. april.

Snart kommer en chokoladefyldt nyhed til Danmark.
Snart kommer en chokoladefyldt nyhed til Danmark. Foto: Facebook
Vis mere