Den danske supermarkedskæde Meny udvider antallet af butikker i 2018.

Ifølge Dansk Handelsblad åbner kæden mellem otte og 10 butikker i 2018 og 2019. Og i løbet af de næsten fem til 10 år vil der åbne over 50.

Det fortæller drifts- og salgsdirektør i Meny, Kennet Berlin.

»Da vi lancerede Meny som en ny kæde, der med sit fokus på fødevarer, passede godt i markedet, var den en sammenlægning af to kæder, der ikke havde været udviklet på i mange år. Siden starten af Meny har vi været på en rejse med ombygning og modernisering af butikker. Vi er langt, men vi mangler stadig at løfte en del butikker. Vi ser et stort potentiale i de fleste, men selvfølgelig kan der være enkelte købmænd, der ikke vil den investering. Modernisering sker altid i en god dialog med købmanden,« siger Kennet Berlin til Dansk Handelsblad.

De nye butikker skal blandt andet ligge i Nordhavn og i Skanderborg, og derudover er der endnu en adresse, som bliver holdt hemmelig lidt endnu. Meny har allerede 118 butikker rundt om i hele landet.

Meny har for nylig lukket butikker i Næstved, Nykøbing og i Silkeborg.

Dagrofa, der ejer Meny, har sammen med KFI og Købemændene investeret et trecifret millionbeløb over de seneste tre år, skriver Dansk Handelsblad.