Zlatan Ibrahimovic var fast besluttet på at få selskab af Paul Pogba i Manchester United. Og det lod han pænt sin agent Mino Raiola, der også har Pogba som klient, vide.

Den svenske superstjerne truede således med at brække benene på sin agent gennem mange år, hvis Raiola ikke sørgede for, at Pogba også endte i United. I sjov naturligvis.

»Han ringede til mig og sagde, 'hvis du vover at lade Pogba tage et andet sted hen, brækker jeg dine ben,« fortæller Mino Raiola ifølge Mirror til den hollandske avis de Volkskrant.

Artiklen fortsætter under billedet...

Zlatan Ibrahimovic og Mino Raiola har arbejdet sammen længe. Her et billede fra Barcelona i 2009.
Zlatan Ibrahimovic og Mino Raiola har arbejdet sammen længe. Her et billede fra Barcelona i 2009. Foto: SUVAD MRKONJIC / XP / TT
Vis mere

Først på sommeren skiftede Zlatan Ibrahimovic til Manchester United på en fri transfer, men der gik over en måned, før Paul Pogba gjorde ham selskab i den engelske storklub.

Om det var 'truslerne' fra Ibrahimovic, der motiverede Raiola til at få handlen i hus, skal være usagt, men den italiensk-hollandske fodboldagent scorede selv en klækkelig sum penge på rekordhandlen, der sendte Pogba fra Juventus til Manchester United.

Faktisk tjente Mino Raiola på en enkelt sommer flere penge, end Cristiano Ronaldo gør på et helt år i Real Madrid.

Franske Pogba scorede sit første mål i United-trøjen i lørdagens 4-1-sejr over Leicester.

Zlatan Ibrahimovic fik sin vilje og er nu holdkammerat med Paul Pogba i Manchester United.
Zlatan Ibrahimovic fik sin vilje og er nu holdkammerat med Paul Pogba i Manchester United. Foto: Eddie Keogh
Vis mere