Et er at styre en flok talenter - noget andet er at skulle lede et helt hold stjerner i en af verdens største ligaer.

Spørger man Zlatan Ibrahimovic, så virker han ikke vildt imponeret over, hvordan træner Erik Ten Hag har taget springet fra at stå i spidsen for talentfabrikken Ajax Amsterdam til at være manager for mægtige Manchester United.

Den hollandske manager har fået den værste sæsonstart i 34 år i storklubben, hvor Christian Eriksen og Rasmus Højlund har haft det svært ved at få det til at svinge sammen med deres superstjerne-holdkammerater.

»Der er stor forskel på United og Ajax. Jeg har selv været i begge klubber. Ajax har de bedste talenter. Men de har ikke de store stjerner. Hvad har denne træner erfaring med? Unge talenter,« siger den svenske fodboldlegende med den glorværdige karriere bag sig til TalkTV.

Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Han hæfter sig ved, at Ten Hag, som til United i sommeren 2022, har haft problemer med at håndtere nogle af de største stjerner i United-truppen. 

Cristiano Ronaldo smed han på porten, det samme skete med David De Gea, og i øjeblikket er Jadon Sancho ude i kulden hos hollænderen.

»Nu er han kommet til United, og der er der en anden mentalitet. Spillerne der skal forestille at være store stjerner. Jeg tror ikke, man skal give dem den samme behandling, som man gør med talenter,« siger Zlatan Ibrahimovic, der mener, at hollænderen er under stort pres danskerklubben.

Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Hvor meget tid giver man en træner? Det afhænger af ejerne, hvad de vil, men hvis du lytter til fansene, har du ikke meget tid, fordi de vil vinde, og jeg forstår dem, fordi de er vant til at vinde, og de vil stadig vinde.«

Manchester United, som tabte deres første Champions League-opgør mod Bayern München, møder Galatasaray i aften på Old Trafford i FC Københavns gruppe.