Zlatan Ibrahimovic har tilbage i startopstillingen for Milan, der vandt med hele 3-0 på udebane over Lazio.

Lørdagens store vinder i den italienske Serie A hedder Juventus.

Efter at have gjort forarbejdet med en sikker 4-1-sejr i lokalopgøret mod Torino fik den mangedobbelte mesterklub ovenikøbet hjælp af AC Milan i mesterskabskampen senere på aftenen.

Milan med Simon Kjær i startopstillingen vandt noget overraskende med hele 3-0 på udebane over Juventus' nærmeste rival i toppen af rækken, Lazio.

Det betyder, at Lazio med otte spillerunder igen er hele syv point efter Juventus.

Lazio kom tidligt på nederlagskurs mod et Milan-hold, der har været godt kørende, siden ligaen blev genstartet efter coronapausen.

Milan havde Zlatan Ibrahimovic med fra start for første gang i fire måneder, og den svenske veteran var med i sit holds to første scoringer.

Først havde han næstsidste fod på bolden ved Hakan Calhanoglus føringsmål midt i første halvleg. Og ti minutter senere scorede Ibrahimovic selv til 2-0, da han med hiv og sving udnyttede et straffespark.

Kort efter var arbejdsdagen slut for svenskeren, der lod sig udskifte i pausen. Men afløseren, Ante Rebic, havde også skud i støvlerne.

Den kroatiske angriber scorede til slutresultatet 3-0, da han blev spillet fri efter en times spil.

Milan har nu hentet 10 ud af 12 mulige point efter coronapausen. Holdet ligger på sjettepladsen og er helt inde i kampen om en billet til næste sæsons Europa League.