Drilsk Zlatan Ibrahimovic.
Drilsk Zlatan Ibrahimovic. Foto: JONATHAN NACKSTRAND

Zlatan Ibrahimovic forstår at skabe opmærksomhed om sig selv – og i øjeblikket ikke mindst om, hvordan fremtiden skal se ud efter denne sæson.

Nu kommer svenskeren med en ny opsigtsvækkende udtalelse om det mulige liv efter PSG, hvor kontrakten altså udløber om få måneder.

Det gør Zlatan Ibrahimovic i et interview med svenske TV4 og Fotbollskanalen.

»Jeg må jo se, hvad modparterne vil. Fremtiden ser lys ud, og det kan jo godt være, at jeg stopper karrieren – det er der vist ingen, der har tænkt på. Der er ingen, der har tænkt på, at jeg for nogle år siden sagde, at jeg ville slutte på toppen. Som ingen andre har gjort. Men fremtiden er på skinner, det kan jeg love dig,« siger Zlatan Ibrahimovic i interviewet:

FBL-FRA-LIGUE1-TROYES-PSGdsdvge4

»Alt kan ske. Det er bedste vil være at forlade fodbold, når jeg er på toppen. På grund af den karriere, jeg har haft, kommer jeg ikke til at spille på højeste niveau og derefter trappe ned. Sådan er jeg ikke. Folk husker én for det sidste man har gjort og tro mig: Folk kommer til huske det sidste, jeg kommer til at gøre.«

Allerede søndag sagde Zlatan Ibrahimovic i et andet interview, at flere Premier League-klubber har meldt sig som interesserede. Over for TV4 og Fotbollskanalen fortælller han om 2015-16-sæsonen, der har været en af de allerbedste i karrieren.

»Det her sæson gik jeg ind til som i et spil poker: Jeg gik ’all in’. Det kunne være blevet en mindre god sæson eller en katastrofe-sæson, og så skulle jeg have fisket efter klubber bare ved at være Ibrahimovic. Men nu fisker klubberne efter Ibrahimovic,« siger den selvsikre svensker i vanlig Zlatan-jargon.

FBL-EURO-2016-FRIENDLY-GER-ENG

Og han understreger igen, at rigtigt mange klubber har fiskesnøren ude efter den til sommer kontraktløse svenske landsholdsspiller.

»Der er mange, der fisker. Nu må jeg bare se, hvor stor maddingen på krogen er, for det skal være en forbandet stor madding.«

Zlatan Ibrahimovic kan gøre reklame for sig selv allerede tirsdag, hvor han med det svenske landshold spiller testkamp mod Tjekkiet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.