Det var ikke nødvendigt at gå ind i overtiden, men det var tæt på. I det 88. minut sikrede Zlatan Ibrahimovic Manchester United en 2-1 sejr og alle tre point i onsdagskampen ude mod Crystal Palace.

På Selhurst Park, det samme stadion, hvor Eric Cantona tilbage i 1995 sikrede sig til alletiders længste karantæne i Premier League, da han sparkede ud efter Matthew Simmons, der angiveligt havde bedt ham om at fucke hjem til Frankrig, var svenskeren med i begge Uniteds mål. Først fik han enten med hånden eller med brystet lagt bolden af til Paul Pogba, som trykkede den ind til 1-0.

Crystal Palace fik udlignet, men med to minutter tilbage blev Zlatan sat i scene af Pogba med en bold i dybden, og her eksekverede svenskeren sikkert.

»Vi kører på, og til sidst får vi det vindende mål og vinder kampen. Det gælder om at være der, når chancen er der. Det var inget let kamp, vi måtte kæmpe i dag,« fastslog svenskeren ifølge aftonbladet.se til Viasat.

Artiklen fortsætter under billedet...

»Man of the Match? Du kan glemme det, Paul, det er mig!«
»Man of the Match? Du kan glemme det, Paul, det er mig!« Foto: Tony O'Brien

Den svenske veteranangriber fastslog, at han er faldet godt til i England:

»Det føles godt, det føles godt. De ville ha' mig, de fik mig.«

På Sky Sports spurgte man Zlatan, om han ville give prisen som Man of the Match til Paul Pogba, men Zlatan var som sædvanlig ret godt tilfreds med sin egen præstation:

»Nej, den beholder jeg selv,« sagde han knastørt, mens Pogba grinte bag ham.

Zlatan har foreløbig scoret 9 mål i 15 kampe i Premier League, og i alt 14 mål for United på tværs af alle turneringer.