Zinedine Zidane er meget imponeret over Peter Schmeichels karriere i Manchester United.
Zinedine Zidane er meget imponeret over Peter Schmeichels karriere i Manchester United.

Real Madrid-manageren har opfordring sat sit Premier League-drømmehold - og han forklarer, hvorfor Peter Schmeichel er på mål.

Fra tid til anden fortæller store fodboldpersonligheder om deres drømmehold. Denne gang er det det hårfattige franske fodbold-ikon, Zinedine Zidane, der i hvert fald indtil lørdagens nederlag til lokalrivalerne fra Atletico har fået en flyvende start som ny cheftræner i Real Madrid.

 

Zidane har overfor netmediet shortlist.com hvilke 11, han ville vælge, hvis han skulle sætte den stærkeste opstilling bestående af spillere, der har været i Premier League.

Peter S ekspert

Ikke overraskende stryger han egomanikeren Cristiano Ronaldo med hårene, så Zidane er sikker på, at portugiseren ikke føler sig forbigået. Men i det hele taget er hans startende 11 udtaget med en tung Manchester United-dominans.

Kasper S

I målet står ingen ringere end Danmarks egen Peter Schmeichel. Og Zidane har kun pæne ord til overs for 'den store målmand'.

Peter Boleslaw

»Man kan helt sikkert argumentere for, at han er den bedste nogensinde, ikke bare den bedste, som Premier League har oplevet. Han  var så respektindgydende, han havde evnen til at få sig selv til at se større ud - og få målet til at se mindre  ud,« lyder det begejstret fra Real Madrid-træneren.

 

Her er hele Zidanes Premier League drømme-11er (4-4-2):

Peter Schmeichel - Gary Neville, Rio Ferdinand, Jaap Stam, Ashley Cole - Claude Makelele, Steven Gerrard, Patrick Vieira, Paul Scholes - Thierry Henry, Cristiano Ronaldo.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.