Zinedine Zidane holder sig ikke tilbage med kritikken af sine spillere.

»I dag manglede vi alt. Det var den dårligste kamp i hele sæsonen,« siger han.

Ifølge Reuters er Real Madrid-træneren bestemt ikke tilfreds med søndagens 1-2-nederlag til Real Betis.

Det er ikke mere end en uge siden, at den madrilenske klub besejrede FC Barcelona i La Ligas ultimative topopgør og dermed overtog førstepladsen – nu er holdet dumpet ned på andenpladsen bag ærkerivalerne igen.

Stor glæde blandt Betis-spillerne.
Stor glæde blandt Betis-spillerne. Foto: CRISTINA QUICLER
Vis mere

»Vi manglede energi, krativitet, boldbesiddelse og angrebsiver. Vi gjorde ikke noget rigtigt i anden halvleg,« siger Zinedine Zidane.

I kampen mod Betis Sevilla kom franskmandens hold bagud i første halvleg, men fik udlignet inden pausen ved Karim Benzema. I slutminutterne fik den tidligere FC Barcelona-spiller Christian Tello så scoret sejrsmålet for hjemmeholdet.

»Vi fortjente ikke at vinde. Det er et hårdt slag, og vi må analysere det hele,« siger Zinedine Zidane.

Real Madrid er nu to point efter FC Barcelona med 11 kampe tilbage af sæsonen i en lige, der har været meget tæt i toppen.

Zinedine Zidane forlader banen med nedbøjet hoved.
Zinedine Zidane forlader banen med nedbøjet hoved. Foto: RAUL CARO
Vis mere

Midtbanespilleren Casemiro erkender, at et nederlag som søndagens kan få betydning i guldkampen.

»Nederlaget kan koste os titlen, men vi bliver nødt til at tage en kamp ad gangen. Jeg vil gerne vinde titlen, men så bliver vi nødt til at spille godt i alle kampe, og det gjorde vi ikke i dag (søndag, red.). De spillede meget bedre end os,« siger han.

Zinedine Zidane vælger trods alt også at se en smule optimistisk mod den kommende tid:

»Vi havde en dårlig dag, men det kan altid ske. Vi skal ikke lade os gå på af nederlaget, men vi må heller ikke være glade for det. Nu skal vi videre, og vi vil finde løsninger, for vi har haft en god sæson indtil videre,« siger træneren.

Real Madrid møder i den kommende runde Eibar på hjemmebane, mens FC Barcelona skal møde Mallorca på udebane. Real Madrid vandt senest det spanske mesterskab i 2017.