Zinedine Zidane på lørdagens pressemøde i Madrid
Zinedine Zidane på lørdagens pressemøde i Madrid Foto: ANDREA COMAS

Real Madrid og Atlético Madrid blev torsdag idømt en længere transferkarantæne for overtrædelse af FIFA-regler om handler med spillere under 18 år. Nu reagerer Real Madrids cheftræner Zinédine Zidane på karantænen.

På lørdagens pressemøde frem mod søndagsopgøret mod Sporting Gijon lagde den franske megastjerne ikke fingrene imellem i sit syn på karantænen, der afholder Real Madrid fra at købe spillere i de kommende to transfervinduer.

»Transferkarantænen virker absurd,« lød det fra Zinedine Zidane ifølge flere spanske medier.

SOCCER-SPAIN/

Real Madrid-træneren har selv fået en uønsket hovedrolle i sagen, idet hans sønner Enzo, Luca, Theo og Elyaz nævnes blandt de 39 spillere, som er under FIFAs lup i forbindelse med forbudte handler med ungdomsspillere. Det giver dog ingen mening, mener Zidane, der som spiller skiftede fra Juventus til Real Madrid i 2001 og har været bosat i byen siden.

»Jeg har været her i hele den del af mit liv, hvor jeg har haft børnene. Jeg tror, det bliver ordnet i næste uge,« fortsatte han med forventningen om, at dommen snart vil blive omstødt.

»Det er en smule irriterende, men i sidste ende kan jeg ikke gøre noget for at undgå sådan noget. Nogle ting er svære at acceptere, men jeg er rolig omkring det,« sagde Zinedine Zidane, inden han gjorde det klart, at fokus nu er på søndagens opgør mod Sporting Gijon.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.