Lyt til artiklen

Han var tilfreds, men så heller ikke mere end det.

For da FC Københavns anfører, Carlos Zeca, mødte pressen efter onsdagens Champions League-kamp mod Sevilla, var det med blandede følelser, at grækeren satte ord på kampen.

»Det havde været bedre, hvis vi havde vundet. Men det er trods alt et Champions League-hold, vi møder, og vi formår at holde nullet samt spiller ganske fint,« lød det fra klubbens kaptajn.

Han og resten af FCK-mandskabet har været igennem nogle forfærdelige dage efter lørdagens nederlag til OB.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

For siden da har der været gigantisk krise i København, hvor krisemøder og lange snakke har stået på dagsordenen i klubben.

Derfor håber Zeca da også, at onsdagens uafgjorte resultat mod det spanske storhold kan sætte gang i en god periode for klubben:

»Det kan hjælpe os og vende det her og måske få os på rette vej. Hvis jeg siger, det er et vendepunkt, så … eller det håber jeg, det er. Det kan forhåbentlig ændre den situation, vi står i. Vi arbejder i hvert fald hårdt, og jeg synes, vi fortjener det.«

Onsdagens 0-0-kamp i Parken betød, at FCK kunne indsætte det første point på årets Champions League-konto.

Men på trods af pointet mod et europæisk storhold midt i en kæmpe klubkrise overrasker resultatet ikke ligefrem Carlos Zeca:

»Vores præstation i dag er en helt anden end mod OB. Det her skal være vores standard, og jeg er ikke overrasket, for jeg ved, vi kan spille meget bedre, end vi har gjort på det seneste. I dag var vi tæt på en sejr.«

Sejren udeblev dog, og derfor ser det nu svært ud for de forsvarende danske mestre, hvis de skal hive tre point i ét af de resterende fire gruppeopgør.

Men alt andet vil også være mærkeligt, mener FCK-kaptajnen.

»Vi må se realiteterne i øjnene, og I (pressen, red.) må også se realiteterne i øjnene. Champions League-holdene i vores gruppe er jo så gode og kæmper for titlen, så jeg kan ikke sige, om vi får en sejr,« afslutter han.

Du kan læse B.T.s karakterer til FCK-spillerne fra onsdagens kamp lige HER.