Efter et hattrick af Timo Werner vandt RB Leipzig ude over Mönchengladbach og er stadig uden pointtab.

RB Leipzig ligner mere og mere et hold, man skal regne med i den absolutte topstrid i den tyske Bundesliga.

Fredag aften tog Leipzig sin tredje sejr i lige så mange kampe i denne bundesligasæson, da Mönchengladbach på eget græs blev slået 3-1.

Målfarlige Timo Werner fejrede sin friske kontraktforlængelse med at lave hattrick i den stærke udesejr.

Første scoring faldt syv minutter før pausen, da han lige akkurat nåede Emil Forsbergs fremlægning og prikkede bolden mellem benene på Gladbach-keeper Yann Sommer.

Umiddelbart efter pausen fordoblede Werner føringen, da han opsnappede bolden og løb fra Gladbach-forsvaret.

Danske Yussuf Poulsen havde en fod med i målet og var som sædvanlig med i startopstillingen for det ambitiøse Leipzig-mandskab.

I kampens overtid fik Breel Embolo lov at reducere for Mönchengladbach, da Leipzigs defensiv tog en gedigen blunder.

RB Leipzig er i gang med sin fjerde sæson i den bedste række. I de tre første endte holdet som henholdsvis nummer to, seks og tre, og alt tyder på, at Leipzig igen skal spille med helt fremme blandt de bedste.

I sommer har klubben fået tilgang af den eftertragtede træner Julian Nagelsmann, og med Timo Werners kontraktforlængelse tidligere på ugen fik klubbens tilhængere endnu en god nyhed.

Werner satte en fed streg under sin målfarlighed, da han i sidste overtidsminut udnyttede en foræring af Gladbachs Matthias Ginter, som gik helt fejl af en høj bold og skabte fri bane for den lynhurtige angriber.

Resten af Bundesligaens tredje spillerunde afvikles lørdag og søndag.