Yussuf Poulsen og RB Leipzig haler ind på topholdet i Bundesligaen, Borussia Dortmund, efter en sejr på 1-0 hjemme over Stuttgart.

Dortmund spillede 2-2 ude mod Frankfurt, og det ene point er nok til, at Dortmund stadig har førstepladsen, men holdet er med sine 20 point nu kun et enkelt point foran Leipzig.

Senere lørdag spiller Bayern München mod Hamburger SV, og med en sejr kan Bayern også komme op på 20 point.

Yussuf Poulsen spillede hele kampen for Leipzig i 1-0-sejren over Stuttgart, og han kunne fra første parket se holdkammeraten Marcel Sabitzer score med en blød inderside fra kanten af feltet i det 23. minut.

Topholdet Dortmund kom foran i Frankfurt efter 19 minutter.

En afslutning fra Marc Bartra fik den forkerte retning, men den forkølede afslutning fandt frem til Nuri Sahin, der i det lille felt kunne prikke bolden ind bag Frankfurt-målmand Lukas Hradecky.

I det 57. minut var det Maximilian Philipp, der udbyggede udeholdets føring.

Med venstrefoden sparkede han bolden fladt mod det lange hjørne, og Hradecky kunne ikke nå ud til bolden.

Men Frankfurt var ikke slået. I det 64. minut kom Dortmunds målmand Roman Burki helt forkert ud af sit mål. Han sprang hovedløst ind i kroatiske Ante Rebic, og dommeren kunne ikke andet end at fløjte for straffespark.

Straffesparket omsatte Sebastien Heller til en reducering til 1-2.

Blot fire minutter senere kom udligningen så. Mijat Gacinovic sendte en stikning i dybden til Marius Wolf, der resolut klappede til bolden og udlignede til 2-2.

Det blev kampens sidste mål, og med det ene point rykker Frankfurt op som nummer syv i Bundesligaen.

Jannik Vestergaard og Borussia Mönchengladbach havde besøg af Bayer Leverkusen, og hjemmeholdet fik en afklapsning på 1-5.

Mönchengladbach ligger nummer otte i Bundesligaen efter kampen, mens Leverkusen rykker op som nummer ni.

/ritzau/