Yussuf Poulsen blev noteret for en assist, da Leipzig spillede uafgjort mod Monaco i Champions League-åbner.

Den tyske klub RB Leipzig kom på tavlen med point i klubbens første Champions League-kamp nogensinde.

Bundesligaens nummer to fra sidste sæson spillede hjemme 1-1 i gruppe G mod franske Monaco, der i sidste sæson nåede semifinalen i Champions League.

Den danske angriber Yussuf Poulsen spillede de første 80 minutter for tyskerne og blev noteret for en assist ved 1-0-målet.

Leipzig spillede friskt og offensivt fra start og kom til flere tilbud. Yussuf Poulsen, der onsdag forlængede sin kontrakt frem til 2021, var tæt på at score klubbens første Champions League-mål midtvejs i første halvleg.

Her steg Poulsen perfekt op til et hjørnespark, men hans hovedstød i den fordelagtige position sneg sig lige forbi den ene opstander.

I stedet skulle en svensker score det første mål. Yussuf Poulsen sendte efter 33 minutter Emil Forsberg af sted i højre side. Forsberg skar ind i feltet og scorede i det korte hjørne til 1-0 til stor jubel på stadion.

Den skulle dog vare kort. Allerede minuttet efter udlignede Monaco, da Youri Tielemans skrabede en returbold fra målmand Peter Gulacsi i nettet.

Begge hold bød ind på sejren i anden anden halvleg, men der blev ikke scoret yderligere i kampen.

I gruppens andet opgør vandt Besiktas med 3-1 ude over Porto.