Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen scorede et flot mål i lørdagens RB Leipzig-sejr.

På sin første berøring i lørdagens bundesligakamp ude mod Augsburg viste Yussuf Poulsen klassen og hamrede et perlemål i nettet for sin klub, RB Leipzig.

Den danske landsholdsangriber begyndte kampen på bænken, men han blev skiftet ind efter 66 minutter.

Yussuf Poulsen havde kun været på banen i omkring 25 sekunder, da han scorede til 2-0. Det blev også kampens slutresultat.

Dani Olmo løftede en bold ud i venstre side af feltet, og Yussuf Poulsen svingede venstrebenet og scorede på en helflugter. Bolden sad helt ovre i modsatte side af målet.

Det var Yussuf Poulsens andet ligamål i sæsonen - han scorede også mod Mainz i første spillerunde.

Leipzigs første mål i kampen blev sat ind af wingbacken Angeliño i slutningen af første halvleg.

Den danske back Mads Pedersen spillede hele kampen for Augsburg.

Det var ikke det eneste danskeropgør i Bundesligaen lørdag.

Hoffenheim med Robert Skov tabte hjemme 0-1 til Borussia Dortmund, der sendte Thomas Delaney på banen efter 20 minutter.

Den danske midtbanespiller kom på banen, da Dortmund-backen Lukasz Piszczek udgik med en skade.

Dortmund-angriberen Marco Reus scorede kampens eneste mål efter 76 minutter, da tyskeren blev assisteret af den norske angriber Erling Braut Håland.

Jacob Bruun Larsen kom ind for Hoffenheim efter en time, mens Robert Skov blev skiftet ud efter 79 minutter.

Leipzig topper Bundesligaen med ti point efter fire kampe. Dortmund har ni point på tredjepladsen.

Bayern München har samme antal på andenpladsen efter en sikker 4-1-sejr over Bielefeld lørdag. Thomas Müller og Robert Lewandowski lavede to mål hver.