Siiiiuuuuuu!!! Så skete det endelig.

Den Cristiano Ronaldo-besatte YouTube-sensation Speed har langt om længe fået opfyldt sin helt store drøm.

Efter Portugals EM-kvalifikationskamp lørdag aften mødte den populære youtuber sit idol – og det gik selvfølgelig ikke stille for sig.

Som det ses i videoen herunder, så er Speed helt oppe at køre, da han møder Cristiano Ronaldo på parkeringspladsen under Estádio da Luz i Lissabon efter Portugals 3-0-sejr over Bosnien-Hercegovina.

'Åh gud, åh gud, åh gud, jeg elsker dig,' nærmest råber Speed, som falder til knæ foran Ronaldo og beder om en selfie med superstjernen, som tager optrinet med et stort grin.

Den lykkelige og tårevædede amerikanske youtuber fremviser herefter sin Ronaldo-tatovering, og laver til sidst stjernens berømte siiuuu-signaturjubel sammen med sin helt, inden han får et kærligt kram.

18-årige Speed er verdenskendt fænomen på YouTube, hvor hans kanal 'IShowSpeed' følges af flere hundredtusinder, som dyrker hans videoer, hvor han blandt andet spiller FIFA og Fortnite – og ikke mindst åbenlyst tilbeder Cristiano Ronaldo.

Sidste år forsøgte Speed ved to lejligheder forgæves at møde Ronaldo i forbindelse med Manchester United-kampe, så det forklarer (måske) hans overgearede reaktion, nu hvor det endelig lykkedes.