Mens United og Liverpool slås om en plads i Europa League-kvartfinalen sidder en masse frustrerede Yousee-kunder i Danmark og ærgrer sig over ikke at kunne se kampen.
Mens United og Liverpool slås om en plads i Europa League-kvartfinalen sidder en masse frustrerede Yousee-kunder i Danmark og ærgrer sig over ikke at kunne se kampen. Foto: OLI SCARFF

Yousee er ramt af nedbrud på deres app og deres online-adgang. Det betyder, at en masse frustrerede kunder ikke kan se Europa League-opgøret mellem de to engelske ærkerivaler Manchester United og Liverpool.

Torsdag aften var Yousees facebook-væg glædende med beskeder fra utilfredse kunder, som ærgrede sig over den manglende mulighed for at se tv via nettet.

En hel del af dem var åbenlyst fodboldfans, som havde glædet sig til at se det klassiske opgør.

Yousee kunne ikke umiddelbart give en forklaring på, hvad der var galt bortset fra, at der var tale om et 'IT-mæssigt problem'.

»Der er opstået en fejl omkring kl. 21, som påvirker en dem, der bruger app'en. Det er lidt svært at sige hvor mange, der er berørt. Det er noget IT-mæssigt, som der er problemer med. Det er smadder-ærgerligt, og forhåbentlig er det noget, der bliver fikset snart,« lød det omkring kl. 22 fra kommunikationsrådgiver hos Yousee, Povl Damstedt Rasmussen.

Kl. 22.20 kunne Yousee imidlertid fortælle, at problemet var udbedret, og at det igen var muligt at logge på.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.