Danny Drinkwater (tv.) og Kasper Schmeichel.
Danny Drinkwater (tv.) og Kasper Schmeichel. Foto: Paul Childs

Nok er de nummer et i Premier League, men det er ikke alle, som er klar over, hvem de enkelte spillere i Leicester er.

Det fik fire af Kasper Schmeichels holdkammerater at føle, da de forsøgte at komme ind på en trendy natklub i London. Faktisk måtte føreholdets spillere gå til side for at lade nogle af Christian Eriksens holdkammerater fra Tottenham komme indenfor i varmen.

Fire af The Foxes – som man kalder Leicester-spillerne - var angiveligt taget til London på den luksuriøse natklub ved navn Drama lørdag aften. Grunden var, at de skulle fejre Danny Drinkwaters 26 års fødselsdag, og det blev en dag, som han nok sent vil glemme – men ikke for det gode. I hvert fald ikke i første omgang.

For Danny Drinkwater, Andy King, Matty James og Ben Hamer, der alle spiller for Leicester sammen med Kasper Schmeichel blev afvist i døren til natklubben. Det skriver Mirror.

Men det stoppede ikke her. Den akavede seance blev endnu værre, da spillere fra ligaens andenplads – Tottenham – ankom til natklubben. Det betød, at Leicester-spillerne måtte træde til side for lade et par af Christian Eriksens holdkammerater Hugo Lloris, Eric Dier og Nacer Chadli komme indenfor.

Det bliver nok den nemmeste overhaling af Leicester, som disse Tottenham-spillere kommer til at opleve i sæsonen. Samme lørdag havde Leicester nemlig udbygget føringen i Premier League til fem point, da de i London slog Watford med 1-0, efter Arsenal og Tottenham spillede uafgjort.

Det hele endte med, at Danny Drinkwater og holdkammeraterne måtte tage videre i en taxa, for at finde et nyt sted, hvor Danny Drinkwater kunne fejre sin fødselsdag. Hvor de blev lukket ind, melder historien ikke noget om.

Det har været meget omtalt, at der er et stort sammenhold i Leicester-truppen, og tidligere har den danske målmand sammen med sine holdkammerater også holdt julefest i Danmark, hvor de klædt ud som Ninja Turtles bød julen og PL-førstepladsen velkommen med en ordentlig julebrandert i Københavns gader.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.