Alt andet end de døende minutter i Barcelonas opgør mod Celta Vigo var ikke godkendt ifølge cheftræner Xavi

Barcelona-cheftræneren Xavi Hernandez hylder sit holds indsats i de døende minutter efter et sensationelt comeback mod Celta Vigo.

- Vi spillede ikke godt, men vi mødte op med en episk, vindende viljestyrke, siger han på et pressemøde efter kampen.

- Det har vi historisk set manglet ... det her viser det generationsskifte, vi går igennem - de gav ikke op ved stillingen 0-2 på hjemmebane.

Celta Vigo var foran 2-0, før Barcelona i det 81. minut påbegyndte det vilde comeback.

Først scorede Robert Lewandowski to mål i henholdsvis det 81. og 85. minut, før João Cancelo sendte det afgørende spark i kassen med et minut tilbage af den regulære spilletid.

- Jeg tror, at den generation her kæmper til det sidste ... det, der skete i dag, er et gevaldigt vendepunkt, siger Xavi.

I de foregående to kampe scorede Barcelona samlet ti mål, hvilket fik Xavi til at beskrive præstationerne som de bedste i løbet af hans tid som klubbens cheftræner.

Lørdagens kamp var dog langt fra det ønskede niveau.

- Det smager godt at vinde, men er det bedre end mod Betis eller Antwerp? Nej, fordi det her er ikke vores vej frem, siger Xavi.

- Vores vej frem er den gode måde, vi spillede på den anden dag, ved at flytte bolden rundt langt fremme på banen. Når vi sænker intensiteten (som lørdag, red.), lider vi en hel del.

/ritzau/AFP