Wolverhampton holder sig stadig inde i kampen om at slutte på en af de europæiske pladser i Premier League.

Efter to nederlag i træk vandt Wolverhampton søndag med 3-0 på hjemmebane over Everton i Premier League.

Hjemmeholdets tre mål blev sat ind af profilerne Raúl Jiménez, Leander Dendoncker og Diogo Jota.

Jiménez udnyttede et straffespark, som blev begået af Everton-backen Lucas Digne kort før pausen.

Kort efter pausen headede Dendoncker bolden i mål efter et frispark, inden Jota med kampens flotteste scoring hamrede 3-0-målet i kassen med et tørt spark efter 74 minutter.

Med sejren er Wolverhampton fortsat godt med i kampen om at ende på en af de europæiske pladser.

Aktuelt er Wolverhampton placeret på sjettepladsen med 55 point efter 35 kampe. Det rækker til en plads i næste sæsons Europa League.

Inden søndagens sejr havde Wolverhampton tabt til både Sheffield United og Arsenal - nummer syv og otte i rækken.

Wolverhampton har på grund af de seneste svingende resultater fortsat langt op til top-4, som giver adgang til Champions League i næste sæson.

Leicester, som spiller senere søndag, har 59 point efter 34 kampe. Manchester United, som spiller mandag, har 58 point efter 34 kampe.

Med søndagens nederlag befinder Everton sig i det bløde midterfelt med 45 point efter 35 kampe. Der resterer tre spillerunder af sæsonen.