»Hvis Bendtner tilførte holdet noget, så var det kun under opvarmningen.« Sådan vurderer den tyske journalist Kurt Hofmann danskerens indsats i sidste runde, og derfor er det kun naturligt, at Bendtner nu er helt ude af truppen.
»Hvis Bendtner tilførte holdet noget, så var det kun under opvarmningen.« Sådan vurderer den tyske journalist Kurt Hofmann danskerens indsats i sidste runde, og derfor er det kun naturligt, at Bendtner nu er helt ude af truppen. Foto: Carl Recine

Nicklas Bendtner er igen sat af holdet i Wolfsburg til lørdagens kamp mod Ingolstadt, efter han i sidste uge startede inde, da Schalke 04 kørte folkevognsklubben over 3-0. Der ikke meldt noget ud officielt om årsagen til Bendtners degradering, men ifølge BTs oplysninger overbeviste danskeren hverken i nederlaget mod Schalke 04 eller i de efterfølgende træninger.

Bild-reporter Kurt Hofmann, der beskæftiger sig indgående med Wolfsburg, er ikke overrasket. Han ser Bendtners udelukkelse fra l'rdagens kamp som en naturlig konsekvens af danskerens indsats mod Schalke. En målrettet straffeaktion fra cheftræner Dieter Hecking som en reaktion på grund af en ussel præstation.

 

»Så du kampen? Bendtner tilførte intet til holdet. Intet. Hvis han gjorde, så var det kun under opvarmningen,« siger Hofmann med spidende sarkasme.

»Måske er det endnu et forsøg fra Heckings side på at opdrage Bendtner. Men kan det? Jeg ved det ikke.«

Bendtner2

Han er ikke overrasket over det, der meget vel kan tolkes som den lange angribers manglende motivation i den grønne trøje.

»Bendtner ville væk i transfervinduet. Det fik han ikke lov, og nu spiller han sådan her. Det er ikke så overraskende. Og det kommer ikke bag på nogen. Bendtner er en særlig størrelse, og det har alle i klubben fundet ud af. Nicklas er Nicklas,« konstaterer Bild-journalisten.

Samtidig påpeger Hofmann, at det lige så godt have været en af de andre spillere, som var på banen mod Schalke.

311SElots320160129-151103-4.jpg

»Det kunne også have været Draxler, Caliguri eller Kruse. Alle havde en dårlig dag. Du kan ikke kun give Bendtner skylden for sådan et nederlag. Men han er det nemmeste offer. Alle ved, at han gerne ville væk, alle kender hans forhistorie, der er ingen, der undrer sig, når han bliver sat af,« konstaterer Kurt Hofmann.

Den tyske Wolfsburg-reporter vil dog ikke afvise, at Bendtner kan komme ind i varmen, enten i en af de resterende 13 kampe i Bundesligaen eller i Champions League, hvor Wolfsburg på onsdag møder belgiske Gent ude i den første af to kampe.

»Wolfsburg har kun to rigtige angribere. Alle kender situationen om Schürrle, og Kruse leverer ingenting. Bendtner skal nok komme tilbage på holdet. Men til sommer er han væk. Det er helt sikkert.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.