OPDATERET kl. 18:25: Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, erkender nu, at Nicklas Bendtner ikke har været en succes i den tyske klub.

Nicklas Bendtner har ikke levet op til forventningerne i Wolfsburg, og det får nu klubbens sportsdirektør til at udtale sig om den danske angriber.

»Han er en spiller med usædvanlige færdigheder, men hos os er det ikke lykkedes ham at vise dem,« siger Klaus Allofs ifølge den tyske TV-station Sport 1.

»Lige for tiden ser det ud til, at han ikke kommer til at hjælpe os. Eksperimentet Bendtner er indtil videre mislykket.«

Klaus Allofs erkender dermed, at Nicklas Bendtner ikke indgår i Wolfsburgs planer lige foreløbig.

Sport 1 fortæller også, at cheftræner Dieter Hecking heller ikke har Nicklas Bendtner i sine hold-overvejelser i den nærmeste fremtid.

I august 2014 skrev Nicklas Bendtner en toårig kontrakt med den tyske klub, så til sommer skal han efter alt at dømme på jagt efter en ny klub.

BT har været i kontakt med Nicklas Bendtners PR-agent, Elisa Lykke, og hun fortæller, at den danske Wolfsburg-angriber ikke har nogen kommentarer til sportsdirektørens udtalelser. Bendtners agent, Ivan Marko Benes, havde heller ikke nogen kommentarer, da avisen fangede ham søndag eftermiddag.