Morten Wieghorst er tilsyneladende kommet i tvivl, om hvorvidt det vil være en god ide at overtage Malmö FF efter Åge Hareide.
Morten Wieghorst er tilsyneladende kommet i tvivl, om hvorvidt det vil være en god ide at overtage Malmö FF efter Åge Hareide. Foto: Henning Bagger

Morten Wieghorst har været i spil som ny cheftræner i den svenske storklub Malmö FF, der i det forgangne efterår var med i gruppespillet i Champions League. Her skulle den unge dansker overtage posten efter den nye landstræner for Danmark, Åge Hareide. Men tilsyneladende har den tidligere Brøndby- og Celtic-spiller andre planer.

John Bredal, der har været assistent for Wieghorst, mens den unge træner stod i spidsen for FC Nordsjælland, fortæller, at hans ven lige nu har mange bolde i luften.

»Han ser sig om og har mange alternativer. Han vil være helt sikker på, at han vælger den rette klub på det rette tidspunkt. Han overvejer, om han skal begynde som træner nu eller om seks måneder,« siger John Bredal til svenske Kvällsposten.

Viborg FF

Mens Wieghorst over jul og nytår har været på safari i Sydafrika med familien, har Bredal udtalt sig positivt til den svenske avis om vennens muligheder for at komme og sætte sit præg på den skånske klub.

Men nu siger Bredal, at der er en sportslig faktor, som kan have fået Wieghorst til at tvivle på, om Malmö FF er den rette klub for ham. Det handler om, at det nuværende Malmö-hold, som Hareide har efterladt, er for langt væk fra Wieghorsts fodboldfilosofi.

Viborg FF2

»Ikke et ondt ord om Åge Hareide, som er en meget kompetent træner, og hvis det fungerer, så skal man spille sådan. Men det er ikke den type fodbold, som Morten vil spille, og forskellen kan blive for stor,« siger Bredal om sin vens overvejelser.

Kasper Hjulmand har tidligere forhandlet med MFF, men den tidligere Mainz-træner valgte i stedet at vende hjem til FC Nordsjælland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.