Werder Bremen vandt hjemme 3-1 over Hertha Berlin, mens Bayern München blot fik 1-1 hjemme mod Augsburg.

Bremen. Werder Bremen spillede sig tirsdag på andenpladsen i Bundesligaen, da klubben hjemme slog Hertha Berlin 3-1.

Senere måtte Bayern München indkassere et sent mål, og dermed skuffede Bayern med blot 1-1 hjemme mod Augsburg.

Det var et direkte opgør om at være nummer to i ligaen efter netop Bayern München, der udspillede sig i Bremen.

Werder havde inden opgøret otte point på fjerdepladsen for fire kampe ligesom Borussia Dortmund, mens gæsterne havde to point mere på andenpladsen.

Med sejren nåede Werder derfor akkurat forbi mandskabet fra Berlin i tabellen, og da Bayern München skuffede, så topper Bayern med 13 point foran Werder med 11 point.

Efter 11 minutter fik Martin Harnik drejet bolden i mål fra tæt hold til 1-0-føring til hjemmeholdet, der også kom foran 2-0 i første halvlegs sidste minut.

Her steg serbiske Milos Veljkovic til vejrs og headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Fem minutter efter pausen reducerede Herthas Javairo Dilrosun fra en spids vinkel, inden Max Kruse øgede til slutresultatet 3-1 på et straffespark 24 minutter før tid.

Bayern München kom ellers foran 1-0 hjemme mod Augsburg, da Arjen Robben efter en kort dribletur i feltet hamrede bolden i mål kort inde i anden halvleg.

Det lykkedes dog Augsburg at udligne lidt tilfældigt tre minutter før tid, da Felix Götze fik drejet bolden i mål med maven.

Schalke 04 fortsatte med at hænge fast i bunden, da det ude blev til et 0-1-nederlag til Freiburg.

Schalke har tabt samtlige fem kampe i sæsonen og er sidst i ligaen med en målscore på 2-9.

Hoffenheim slog Hannover 96 3-1 på udebane.