Nej tak.

Den tyske storklub Bayern München har afvist Arsene Wenger som truppens kommende træner. Det skriver den store tyske avis Bild.

Klubben er ellers på udkig efter en træner fra øverste hylde, efter de søndag fyrede Niko Kovac. Efterfølgende var den mangeårige Arsenal-manager offentligt ude at erklære sin interesse, ligesom han ifølge avisen nu også har kontaktet klubben telefonisk.

Det oplyser en unavngiven kilde i klubben, som Bild har talt med:

»Arsene Wenger ringede onsdag eftermiddag til Karl-Heinz Rummenigge (Bayern-direktør, red.) og viste interesse for trænerstillingen i Bayern. Bayern har stor respekt for Wengers arbejde som træner i Arsenal, men han er ikke en mulighed som træner i Bayern München,« udtaler kilden.

Arsene Wenger har været uden et trænerjob, siden han i sommeren 2018 forlod London-klubben Arsenal efter 22 år i spidsen.

Den tyske avis spekulerer nu i, om den midlertidige træner, Hansi Flick, kan få flere kampe i spidsen for Bayern München.

Til sommer vil klubben nemlig have flere muligheder for at hente en træner efter deres smag.

Tidligere har storklubben ellers givet udtryk for, at en træner vil være på plads inden for tre uger.

»Jeg tror, at vi har fået løst trænersituationen, når vi skal spille udekampen i Düsseldorf,« har Bayern-præsident Uli Hoeness for nyligt udtalt ifølge AFP.

Ifølge flere medier skulle nuværende manager for Paris Saint-Germain Thomas Tuchel være blandt favoritterne, der også tæller Ajax' Erik ten Hag.

Tidligere var Arsene Wenger også en del af den liste, men det bliver med al sandsynlighed altså ikke aktuelt.