Daniel Wass fejrede sin første officielle kamp for Valencia med et måloplæg i 1-1-kamp i ligapremiere.

Valencia. Fodboldspilleren Daniel Wass leverede en flot assist, da han mandag aften fik sin debut for Valencia i den spanske La Liga.

Måloplægget var medvirkende til, at Valencia fik 1-1 mod Atlético Madrid i en tidlig storkamp i første runde af ligaen.

Atlético Madrid mødte frem til kampen med selvtillid efter sidste uges 4-2-sejr over Real Madrid i kampen om den europæiske Super Cup.

Det var da også gæsterne, der kom foran efter cirka 25 minutter af første halvleg.

VM-guldvinderen Antoine Griezmann lavede en smart aflevering frem til Angel Correa, der scorede til 1-0 med en flad afslutning i det nærmeste målhjørne.

Tidligt i anden halvleg fik Valencia udlignet, og her var Daniel Wass involveret i en flot scoring.

Danskeren modtog en høj aflevering i udkanten af straffesparksfeltet i venstre side.

I stedet for at tæmme bolden sendte Daniel Wass med god teknik bolden direkte videre ind mod mål til holdkammeraten Rodrigo.

Den spanske VM-spiller tæmmede bolden, hvorefter han halvflugtede den ind bag Jan Oblak i Atlético Madrids mål til 1-1.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, hvor Daniel Wass fik fuld spilletid.

Han var tidligere mandag ikke en del af truppen på foreløbig 21 spillere, som Danmarks landstræner, Åge Hareide, udtog til kampene mod Slovakiet og Wales i september.

Den alsidige spiller var heller ikke med i Danmarks trup ved VM i sommer.

Daniel Wass kom til Valencia fra Celta før denne sæson på en fireårig kontrakt.