Lyt til artiklen

Nogle Chelsea-fans er gået langt over stregen i deres frustrationer over de elendige resultater.

I 2023 er der kun blevet til en enkelt sejr, og det gør ondt på klubbens tilhængere, efter klubben som ingen andre i verden gik shopamok i vinter og hentede massivt ind med stjernenavne.

Senest blev det til et sviende nederlag til bundholdet Southampton, og det har fået nogle radikale Chelsea-fans til at skrive utilbørlige mails til manager Graham Potter.

»Jeg tror, man er nødt til at være meget forsigtig,« siger han ifølge flere engelske medier, deriblandt The Athletic, på pressemødet før kampen mod Tottenham og fortsætter:

»Verden er hård for alle. Vi oplever en energikrise, det er dyrt at leve. Folk strejker på skift. Det er hårde tider, og ingen gider høre om, hvor svært en eller anden Premier League-manager har det.«

»Ikke desto mindre er det sådan, at når du spørger, om det er hårdt eller rart, så har jeg fået en masse opbakning, men jeg har også modtaget nogle knap så behagelige mails om, at nogle fans vil have mig til at dø, og de ønsker også mine børn døde. Det er selvfølgelig ikke rart at få,« lyder det.

Graham Potter overtog managersædet fra Thomas Tuchel i september, men de gode resultater er udeblevet.

I vinter blev der brugt over to milliarder kroner på at hente spillere. Indtil videre uden den ønskede effekt.