Under EM agerede Wembley kulisse til Danmarks sensationelle EM-semifinale.

Men det ikoniske stadion var også dér, hvor frygtelige scener udspillede sig til EM-finalen, der blev til et vanvittigt kaos med mange anholdte og sårede.

Desværre var den igen gal tirsdag aften, da det engelske landshold tog imod Ungarn i en VM-kvalifikationskamp.

Her kom en del ungarske fans op at toppes med politiet på stadion. Du kan se en video af det herunder og se flere billeder i bunden af artiklen.

Slagsmålet udbrød allerede i starten af kampen, som blev sparket i gang klokken 20.45, og ordensmagten måtte benytte sig af knipler for at få styr på de tilrejsende fans.

Men slåskampen var så voldsom, at politiet på et tidspunkt måtte trække sig væk fra et af udebaneafsnittene, hvor de blev forfulgt af nogle af udebaneholdets fans.

Ifølge Daily Mail begyndte flere ungarske fans at reagere på, at de engelske spillere knælede i protest mod racisme forud for opgøret. De pågældende fans havde også et banner med, der fordømte netop en praksis.

Politiet lykkedes dog med at få styr på situationen efter cirka 12 minutters spil i første halvleg.

Ifølge politiet opstod uroen, da betjente entrerede afsnittet for at anholde en tilskuer for racistisk opførsel over for en steward på stadion.

»Da betjentene foretog anholdelsen, opstod der mindre uroligheder involverende andre tilskuere. Ordenen blev hurtig genoprettet, og der har ikke været yderligere episoder på dette tidspunkt,« skriver politiet i en meddelelse ifølge BBC.

Kampen mellem England og Ungarn endte 1-1. Ungarn bragte sig foran 1-0 efter en straffesparksscoring af Sallai, inden John Stones udlignede for England.

Poltiiet fik heldigvis relativt hurtigt styr på de voldelige fans.
Poltiiet fik heldigvis relativt hurtigt styr på de voldelige fans. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vis mere
Det er kun få måneder siden, at Wembley agerede kulisse til fodboldvold, da England og Italien mødte hinanden i EM-finalen.
Det er kun få måneder siden, at Wembley agerede kulisse til fodboldvold, da England og Italien mødte hinanden i EM-finalen. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vis mere
Ifølge politiet opstod uroen, da en tilskuer skulle anholdes for racistisk opførsel.
Ifølge politiet opstod uroen, da en tilskuer skulle anholdes for racistisk opførsel. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vis mere
England og Ungarn mødtes i en VM-kvalifikationskamp, da urolighederne opstod.
England og Ungarn mødtes i en VM-kvalifikationskamp, da urolighederne opstod. Foto: CARL RECINE
Vis mere

Kampen mellem Engand og Ungarn endte 1-1.
Kampen mellem Engand og Ungarn endte 1-1. Foto: CARL RECINE
Vis mere