Nicolai Jørgensen fik vist sin målfarlighed, da han lørdag bragte Feyenoord foran i ligaopgøret mod Venlo.

Det hollandske mesterhold måtte dog indkassere en sen udligning og et skuffende 1-1-resultat på hjemmebane.

Dermed forbliver klubben på sjettepladsen med 19 point i Æresdivisionen, der toppes af PSV Eindhoven med 30 point for en kamp færre.

Første halvleg af opgøret endte uden scoringer, men efter 54 minutter løftede Jens Toornstra bolden frem til den danske landsholdsspiller.

Nicolai Jørgensen lod den hoppe en enkelt gang i feltet, før han bragede bolden i mål.

Det var Nicolai Jørgensens tredje sæsonscoring i den hollandske liga, hvor han er noteret for to oplæg.

I fjor blev danskeren topscorer i hollandsk fodbold med 21 mål, og han scorede også i Feyenoords senest ligaopgør mod ADO Den Haag.

Den første træffer blev scoret i sæsonåbneren mod Twente, og herefter scorede Nicolai Jørgensen ikke i ni kampe. Han sad dog ude med en skade i tre af opgørene.

I kampen mellem Twente og Heerenveen var der også dansk scoring, da 26-årige Daniel Høgh bragte Heerenveen foran 1-0.

Målet var ganske finurligt, da den tidligere OB- og Basel-spiller fik drejet et indlæg i mål med en fiks førstegangsberøring.

Heerenveen vandt kampen 4-0.