Han havde ventet på miraklet. Endelig kom det.

Siden Rasmus Højlund langt om længe fik hul på bylden i Premier League med sit sejrsmål i Manchester Uniteds 3-2-comebacksejr over Aston Villa 2. juledag har den danske landsholdsstjerne været talk of the town i England.

Højlund har ganske enkelt stjålet overskrifterne, da det har været en stor historie i fodboldens verden, at han inden Aston Villa-kampen havde været målløs i 14 Premier League-kampe i sæsonen for storklubben.

Men den 20-årige danskers indflydelse rækker ud over fodbold. Højlund spiller nemlig også en rolle i en sand viral sensation, som har sendt en relativt ukendt sanger op på førstepladsen på en engelsk hitliste.

Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

I de seneste uger har sangeren Sean Millis vokset sig større og større på internettet og på de sociale medier med sin sang 'Waiting on a Miracle', som på de sociale medier er blevet koblet til Rasmus Højlunds jagt på sit første ligamål for Manchester United.

Dels er der mange, der mener, at den blonde australier, som blev kendt som en kultfigur efter sin medvirken i tv-sangkonkurrencen 'The Voice' i Australien, i udseende minder om Højlund med sit korte blonde hår, store mund og kraftfulde ansigtstræk.

Dels har det være nærliggende at betragte budskabet i Sean Millis' sang om at vente på et mirakel som en hentydning til Højlunds mere og mere desperate situation som målløs angriber.

Det er nu kulmineret med, at 'Waiting on a Miracle' har ramt nummer et på UK Viral Music Chart-hitlisten i dagene efter at Højlund endelig fik hul på bylden i dramaet mod Aston Villa.

»Højlund, du har gjort det. Du er en legende. Jeg håber på, at min sang hjalp dig til at score dit mirakelmål. Det er fantastisk. Jeg er sikker på, at det er det første mål af mange. Tillykke,« jubler Sean Millis, iført en Manchester United-trøje, i en video på sine SoMe-profiler.

Rasmus Højlund blev købt af Manchester United i sommer for over en halv milliard kroner, så forventningerne har været store til den unge angriber. 

Derfor var danskeren naturligvis glad for at supplere sine fem Champions League-mål med en scoring i Premier League.

»Det har taget et stykke tid, men jeg er enormt glad. Jeg er den gladeste mand i verden lige nu,« sagde Højlund efter sit sejrsmål mod Aston Villa.