Real Madrid er blot fire point efter Atlético Madrid i Primera Division efter hjemmesejr og fire Ronaldo-mål.Den tredje sejr i træk bragte søndag Real Madrid lige i haserne på Atlético Madrid i Primera Division.

Det skete, da der var målfest i Madrid, og Real hjemme vandt 6-3 over Girona.

De tre point lunede, da Atlético tidligere havde tabt 1-2 ude til Villarreal.

Dermed har Real Madrid 60 point på tredjepladsen, hvilket blot er fire færre end Atlético, men hele 15 point efter topholdet FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo stjal billedet i opgøret med fire mål, og den første scoring faldt efter 11 minutter.

Her fandt Toni Kroos superstjernen i feltet, og Ronaldo hamrede bolden i mål til 1-0.

Så skulle man synes, at der var lagt op til en målfest på Bernabeu med Real i opvisningsstil.

Der faldt da også en scoring mere i første halvleg, men det var til gæsterne.

Efter et hjørnespark efter en halv time endte bolden hos Christian Stuani, der pandede den i mål og udlignede til 1-1.

Det blev også pausestillingen, og det lå i luften, at Real Madrid ville iværksætte en offensiv mod Girona i anden halvleg.

Der var da også blot spillet to minutter, da Karim Benzema med en flot stikning fandt Ronaldo, der ikke var i offside.

Ronaldo betænkte sig ikke og hamrede bolden i mål og Real på 2-1.

Det blev 3-1 med en halv time igen, og denne gang var det Ronaldo, der lagde op.

Real strøg igennem i venstre side, og bolden endte hos Ronaldo, der i feltet lagde den til rette for Lucas Vasquez, der sikkert øgede føringen.

Ronaldo leverede så sit hattrick fem minutter senere, da Girona-keeper Bono halvklarede en afslutning fra Benzema.

Bolden sprang ud til Ronaldo, der fra tæt hold kanonerede den i netmaskerne til 4-1.

Girona fik lov at reducere igen ved Stuani, der headede bolden i mål til 2-4 efter 67 minutter, men det var langt fra slut.

Gareth Bale ville også være med, og waliseren udnyttede en stikning fra Luka Modric og bragte Real foran 5-2 fire minutter før tid.

Så tog Real-forsvaret sig en ordentlig blunder to minutter senere, og Juanpe Ramirez headede bolden i mål til 3-5.

I overtiden scorede Ronaldo sit fjerde mål og sikrede 6-3-sejren.