Jürgen Klopp er ikke i tvivl.

Weekendens kamp mellem Tottenham og Liverpool, der endte 2-1 til førstnævnte, bør spilles om efter det VAR-kaos, som stjal samtlige overskrifter.

Det siger Liverpool-manageren ifølge Sky Sports.

»Som manager for Liverpool synes jeg, at udfaldet bør være en omkamp. Argumentet imod dette vil være, at så vil alle kræve det. Men situationen er uden fortilfælde, og jeg tror ikke, at det kommer til at ske,« mener Klopp.

Luis Diaz fik fejlagtigt underkendt sin scoring.
Luis Diaz fik fejlagtigt underkendt sin scoring. Foto: Adam Vaughan/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det var i lørdagens Premier League-brag mellem de to storklubber, at Liverpools Luis Diaz' scoring til 1-0 i første halvleg fejlagtigt blev underkendt på grund af offside.

Noget, der efterfølgende skabte ramaskrig blandt adskillige fodboldfans og VAR-kritikere.

Den tyske manager understreger dog, at han er klar over, at der var tale om menneskelige fejl i VAR-rummet, men derfor mener han stadig, at kampen bør spilles om.

»Alle de involverede mennesker, dommeren på banen, linjedommeren, fjerdedommeren og især i dette tilfælde VAR gjorde det ikke med vilje. Det var en åbenlys fejl, men jeg tror, ​​der kunne have været løsninger på det bagefter,« lyder det videre fra Klopp.

Liverpool fik tirsdag udleveret en lydfil med kampdommernes kommunikation med dommerne i VAR-vognen. 

En fil, der efterfølgende er blevet offentliggjort for alle.

To af de involverede VAR-dommere fra opgøret har allerede oplevet konsekvenser af fejldommen.

Søndag var både Darren England og Dan Cook blevet droppet. Begge dommere er ligeledes blevet skrottet til denne weekends kommende Premier League-kampe.