Der skal graves dybt i lommerne, hvis man har planer om at købe superstjernen Neymar.

Flere og flere rygter sender brasilianeren væk fra Paris Saint-Germain, og nu mener en fransk avis at vide, hvor meget en ny klub skal hoste op med.

Avisen Le Parisien skriver nemlig, at hovedstadsklubben forlanger 300 millioner euro svarende til godt 2,2 milliarder kroner for den 27-årige stjerne.

Det var i 2017, at Neymar skiftede FC Barcelona ud med Paris Saint-Germain og blev verdens dyreste fodboldspiller med en salgspris på 222 millioner euro eller 1,65 milliarder danske kroner.

Dermed har PSG udset sig at tjene godt på deres brasilianske guldfugl, der rygtes til både sin gamle klub, FC Barcelona, og til Real Madrid.

Den franske avis skriver dog, at den vanvittige pris skal ses som en skræmmetaktik og en måde at lukke ned for de mange transferspekulationer, der florerer omkring deres stjerne.

Det var den franske sportsavis L'Équipe, der i sidste uge kunne afsløre, at PSG's største stjerne nu var sat til salg, og at klubben vil lytte, hvis de modtager et nogenlunde acceptabelt bud.

Og det ser da heller ikke til at være helt ved siden af, efter fodboldklubbens præsident, Nasser Al-Khelaifi, senest gjorde det klart, at han er træt af superstjerner, der ikke kan opføre sig ordentligt.

Foto: LIONEL BONAVENTURE
Vis mere

»Spillere skal tage deres ansvar mere alvorligt end før. Det skal være helt anderledes. De skal gøre mere og arbejde mere. De er her ikke for deres egen skyld. Er de ikke enige, er døren åben. Så er det farvel. Jeg vil ikke have nogen kendisopførsel her,« har Al-Khelaifi sagt til France Football.

Men med en astronomisk høj salgspris kan det godt gå hen at blive lidt af en transfer-saga om fodboldspilleren, der i forvejen er verdens dyreste.

Neymar er i øjeblikket skadet og deltager derfor ikke i Copa America, hvor Brasilien er gået videre til kvartfinalen.

I stedet har han blandt andet brugt tiden i retten, efter han er blevet anmeldt for voldtægt. Det kan du læse mere om her.