Tottenham lever fortsat i Champions League.

Tirsdag aften overvandt holdet en tidlig scoring af PSV Eindhoven, og med en 2-1-sejr over hollænderne ser det pludselig lysere ud for Christian Eriksens mandskab.

Tottenham har fire point efter de første fire kampe og kom dermed et skridt nærmere Barcelona og Inter i toppen af gruppen.

Samtidig med Tottenhams nederlag spillede Barcelona og Inter nemlig 1-1 i Milano og har nu henholdsvis ti og syv point før de sidste to runder.

PSV er parkeret i bunden med et enkelt point.

Christian Eriksen var med fra start hos Tottenham, selv om han er startet på bænken i flere opgør siden sin maveskade. Eriksen startede dog også i det omvendte opgør i Holland 24. oktober.

Han og holdkammeraterne fra London-klubben fik en mavepuster efter 61 sekunders fodbold på Wembley, hvor græstæppet så en anelse bedre ud end i Premier League-dysten mod Manchester City for nylig.

Luuk de Jong kom højest på et hollandsk hjørnespark og pandede bolden i nettet til 1-0 med så stor kraft, at al energien blev suget ud af stadion.

Hvis Tottenham var under pres forud for kampen, gjorde den tidlige scoring blot presset endnu større.

Hjemmeholdet kom tæt på at svare igen midtvejs i første halvleg. Og burde nok have gjort det.

En stor dobbeltchance til først Christian Eriksen og dernæst Dele Alli satte Jeroen Zoet på prøve efter en halv time, men målmanden viste storspil med to flotte redninger.

Tottenham dominerede og skabte målchancer på samlebånd, men ingen af holdets 13 forsøg i første halvleg røg over stregen.

Tottenham pressede og pressede, og med 12 minutter igen gav det pote.

En bold dumpede ned for fødderne af Harry Kane, som smækkede den ind med venstrebenet til 1-1.

10 minutter senere blev Kane den store helt, da han med et halvtilfældigt hovedstød bragte Tottenham på 2-1 og sørgede for ekstase på Wembley.

Genoplev aftenens Champions League-kampe i livebloggen herunder.