Danmarks vel nok to største nuværende landsholdsstjerner på samme klubhold?

Det lyder som lidt af en herlig rød-hvid-udvikling på den store Christian Eriksen-transfersaga, som har kørt i månedsvis, og som forhåbentligt for Eriksen kulminerer inden den 1. februar, når transfervinduet lukker i.

Skal man tro den store britiske avis The Telegraph, så kigger Leicester på muligheden for at lokke Eriksen fra Inter til Kasper Schmeichels klub, som spiller med helt i toppen af Premier League.

Det skulle ifølge Telegraph være manager Brendan Rodgers, der er opsat på at booste sin trup med den tidligere Tottenham-stjerne med et lejemål frem mod et forår, hvor klubben noget overraskende kan være med i guldkampen. Men det ser ikke ud til, at det bliver en nem operation for Leicester.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Dels er der mange klubber inde i billedet – Tottenham, Manchester United og Paris Saint-Germain har været nævnt – dels ser det ikke nemt ud for Eriksen i det hele taget at slippe væk for Inter i dette transfervindue, da hans hyre på tæt på 50 millioner kroner er svær at løfte for selv de største klubber.

Den danske midtbanestjerne forsøger desperat at komme væk fra sin italienske klub, hvor han er kommet i overskud hos træner Antonio Conte, og han er gennem de seneste uger blevet kædet sammen med en række store klubber.

Den anerkendte italienske transferjournalist Fabrizio Romano sagde så sent som onsdag til B.T.s podcast 'Transfervinduet', at Inter endnu ikke har modtaget konkrete bud eller har haft officielle snakke med nogen af de nævnte klubber om en lejeaftale, som synes at være det mest sandsynlige.

»Der er ikke sket noget afgørende endnu, men Eriksen håber på at komme tilbage til Premier League,« lød det fra velinformerede Fabrizio Romano.

Andre læser også