FC København kom foran i anden halvleg af Champions League-kampen mod mægtige Bayern München, men med en intens slutspurt løb tyskerne med det hele, da de sejrede med 2-1. 

I netop slutfasen var FC København faktisk tæt på at skabe sensationen, da Jordan Larsson afsluttede på mål i de allersidste sekunder af kampen, men Bayerns målmand Sven Ulreich diskede op med en feberredning. 

De danske mestres træner så dog hovedstødet inde, og derfor anerkender han, at situationen vil forfølge ham i de kommende dage. Her vil han tænke på situationen igen og igen.   

»Det vil jeg, fordi uheldet vil, at lige præcis fra den vinkel, hvor jeg stod, der tror jeg, at der er mål. Men der er ikke noget, der hedder ufortjent i fodbold. Det var bare pivgodt taget, det må man anerkende,« siger Jacob Neestrup og tilføjer:  

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Ligesom vi også har haft en målmand, som har disket op med et par gode redninger en gang imellem. Men vi må bare give kredit til ham. Jeg havde dog gerne set den gå ind. Jeg troede også, at den var inde.«

Uagtet resultatet havde FC København stor ære af kampen. 

»Der er ikke noget, der hedder ufortjent i fodbold. Det er sådan, det er. Men vi er tæt på for anden gang i stræk at tage point i dag, og vi var ved at vinde i Istanbul (over Galatasaray, red.). Det er spillerne enormt skuffede over. Når det er sagt, gør vi alt for at give os selv muligheden for at tage et point eller tre mod så godt et hold som Bayern München,« lyder det fra FC Københavns træner, der så sine spillere yde det maksimale.  

»I kollektivet synes jeg, at der er mere end bare et par spillere, som løfter deres individuelle niveau en halv eller hel klasse over, hvad jeg har set tidligere. Det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med,« forklarer Jacob Neestrup, der inden kampen selv fik rosende ord med på vejen af Bayern Münchens cheftræner, Thomas Tuchel. 

Neestrup antager dog, at de fine ord blev sagt i almindelig venlighed, snarere end at Tuchel har gennemanalyseret sin trænerkollega.  

»Jeg tænker i al beskedenhed, at han får et spørgsmål om en ung træner, og så svarer han pænt på det, og så smider I en bjælke ud, som måske er lidt pænere, end hvad der lige var, så det er faktisk det, jeg tænker. Det er rigtigt, at jeg er ung, men han kender mig ikke, så jeg tager alle de pæne ord med på vejen.«

FC København ligger efter anden runde i Champions League stadig som treer i sin gruppe - foran næste modstander i Manchester United.