Tottenhams superangriber Harry Kane brød en årelang forbandelse, da han satte kampens sidste mål ind i Tottenhams 3-1-sejr over Fulham på Wembley. 15 kampe havde den målfarlige engelske landsholdsangriber spillet i sin karriere i august uden at score - i alt 17 timer og 45 minutters fodbold.

Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra opgøret

Men med dagens mål blev den forbandelse endegyldigt brudt for Kane, som snød sin oppasser i feltet og stensikkert satte bolden ind via stolpen. Det blev bemærket på de socale medier. Kanes måltørke i august har da også været en varm kartoffel i de sidste to sæsoner.

Christian Eriksen var med i hele kampen. Han kunne se sin holdkammerat Kieran Trippier score direkte fra frispark, så måske er danskerens position som Spurs' ubestridte frisparks-konge truet? Trippier scorede til 2-1 i anden halvleg.

Dermed har Tottenham seks point efter to runder efter en sommer uden tilgang af en eneste spiller.

Tottenham lagde ud med lyn og torden i første halveg, hvor brasilianske Lucas Moura havde to store chancer inden for de første fem minutter. Først et hovedstød og så en friløber.

Harry Kane fik lobbet bolden i mål, men der var fløjtet forinden.

Tottenham var på bolden næsten hele tiden og følte sig snydt for et straffespark efter et kvarter, da Kane væltede i kamp med Timothy Fosu-Mensah.

Christian Eriksen forsøgte sig flere gange uden held både med et fladt og hårdt skud, et direkte frispark, der blev pareret og et forsøg, der gik langt over mål.

Hjemmeholdet kunne ikke få bolden i mål, indtil Eriksen tog et løb i dybden, og bolden endte hos Lucas Moura, som flot drejede den i mål til 1-0.

Efter pausen bankede Aleksandar Mitrovic bolden på stangen for Fulham efter to minutter, og udligningen kom efter 52 minutter, da Mitrovic liggende fik drejet bolden i mål med hovedet til 1-1.

Både Eriksen og Kane virkede stadig slidte efter VM, men hjemmeholdet kom alligevel hurtigt i total dominans igen og spillede sig til mange tilbud. Kane hamrede bolden på overliggeren, og Dele Alli fik tilbud, mens gæsterne lurede på omstillinger.

Kieran Trippier bankede England foran mod Kroatien i VM-semifinalen på et direkte frispark, og med et kvarter igen gentog backen kunststykket og hamrede Tottenham på 2-1.

Det var klubbens første mål på et direkte frispark i ligaen, siden Eriksen gjorde det mod Swansea i 2015.

Få minutter senere drejede Kane bolden i mål til 3-1, og dermed fik Kane scoret i august.

Hos Everton scorede den brasilianske nyerhvervelse Richarlison sit tredje sæsonmål, da Everton slog Southampton 2-1 hjemme. Pierre-Emile Højbjerg var på bænken i hele opgøret.

Leicester og Kasper Schmeichel vandt hjemme 2-0 over Wolverhampton i en kamp, hvor Jamie Vardy fik direkte rødt kort, da han slagtede Matt Doherty.