Lyt til artiklen

Cristiano Ronaldo var bestemt ikke tilfreds.

Den portugisiske fodboldstjerne lagde bestemt heller ikke skjul på det efter lørdagens nederlag til Brentford.

Nu er en video begyndt at florere på de sociale medier, og den viser, hvordan en rasende Ronaldo stormede fra banen efter slutfløjt.

Han nægtede at give sin træner hånden, og assistenttræner Steve McClaren forsøgte forgæves at få fodboldstjernen til at takke de fremmødte Manchester United-fans. Det skriver Daily Mail.

'Steve McLaren bad Ronaldo om at gå over til fansene, men Ronaldo var ikke interesseret. De udvekslede nogle ord, og han satte kursen mod spillertunnelen,' skriver Samuel Luckhurst, der er journalist på Manchester Evening News, i et opslag på Twitter.

Og han var ikke den eneste journalist, der så, hvad der skete, for Goal-journalisten James Robson har også delt en video, der viser, hvordan Cristiano Ronaldo helt koldt ignorerer sin træner, efter klubben tabte med 0-4.

'Ronaldo gav hånd til Mitchell van der Gaag og SteveMcClaren, men han ignorerede Erik ten Hag, som ikke engang ofrede så meget som et blik i Ronaldos retning,' skriver Stretty News.

Det var Cristiano Ronaldos første gang i startopstillingen, efter han ellers meddelte klubben, at han ønsker at skifte, men meget tyder altså på, der er kold luft mellem de to parter.

Portugiseren var ikke den eneste, der løb med opmærksomheden under og efter kampen.

Det samme gjorde Christian Eriksen, der blandt andet blev mødt af buh-råb fra Brentfords fans.

Noget, Brentfords danske træner, Thomas Frank, dog har kritiseret efterfølgende.