Christian Sivebæk scorede målet til 2-1, da Viborg FF hjemme slog Næstved og blev tophold i 1. division.

Viborg FF skulle bruge en sejr for at spille sig på førstepladsen i 1. division fredag aften.

På hjemmebane tog holdet imod Næstved fra den tunge ende, og det lykkedes at vinde opgøret 2-1.

Dermed topper Viborg med 33 point foran Vejle og Fredericia, der begge har et point færre. De tre øverste hold er alle noteret for 16 kampe.

Første halvleg var uden scoringer, men fem minutter efter pausen bragte Jeff Mensah Viborg foran 1-0.

Næstved ligger næstsidst i rækken, men gæsterne var dog ikke slået og efter 62 minutter udlignede Joel Felix for Næstved.

Viborg pressede på i den sidste halve time, og med et kvarter igen sørgede Christian Sivebæk med sin femte sæsonscoring for 2-1.

Næstved har 16 point efter 17 kampe og nederlaget var klubbens niende i denne sæson.