En lige kamp mellem Viborg og OB endte uden vinder, da holdene spillede 1-1 i tiende runde af Superligaen.

Det endte uden vinder i tiende spillerunde af Superligaen, da Viborg og OB krydsede klinger i en lige 1-1-kamp på Energi Viborg Arena.

Kun bundproppen Vejle har lukket flere mål ind i denne sæson end Viborg og OB, og man kunne derfor forestille sig, at søndagens kamp ville blive ganske underholdende.

Det blev dog ikke tilfældet, da holdene spillede en meget jævnbyrdig kamp, hvor spillet aldrig for alvor flød for nogle af parterne. Især i chanceskabelsen, når begge mandskaber var på plads, var der problemer.

Det var derfor ikke nogen overraskelse, at begge kampens mål blev scoret på omstillinger. Viborg fik scoret tidligt i kampen, mens OB's mål blev scoret midt i anden halvleg.

Kampens resultat sender OB på 11 point, mens Viborg nu er på 10. I næste runde skal fynboerne spille mod Vejle, mens viborgenserne skal i aktion mod FC København.

Kampen startede livligt med en kæmpe chance til OB, hvor Viborgs forsvar til sidst blev nødt til at afvise bolden på stregen.

I modsatte ende kunne Viborgs hollandske midtbanespiller Justin Lonwijk godt finde netmaskerne, da han skubbede bolden ind ved bageste stolpe efter et flot indlæg i det syvende minut.

Lidt over ti minutter senere fik Viborgs angriber Sebastian Grønning bolden headet i mål, men scoringen blev omstødt efter en gennemgang af VAR.

I stedet for 2-0 blev det 1-1 i det 62. minut, da OB-angriberen Emmanuel Sabbi sparkede bolden fladt ind i Viborg-målet efter en omstilling.

Viborg var tættest på en 2-1 scoring, da kantspilleren Jay-Roy Grot fik sendt et kvalificeret skud afsted med lidt under 20 minutter tilbage.

Det endte dog uden yderligere mål, og derfor kunne begge hold tilføje et point i superligatabellen.