Lionel Messi scorede ikke for FC Barcelona mod Villarreal.
Lionel Messi scorede ikke for FC Barcelona mod Villarreal. Foto: JOSE JORDAN

Villarreal stoppede FC Barcelona. Efter 12 liga-sejre i træk måtte mesterholdet nøjes med uafgort mod ’den gule ubåd’.

Og i store dele af anden halvleg pressede og udspillede Villarreal faktisk FC Barcelona, der endte med at smide en 2-0-føring. Det blev 2-2 søndag i en kamp, hvor hjemmeholdet faktisk havde flest afslutninger.

I øjeblikket ligger Villarreal nummer fire i Primera Division med 22 point op til gårsdagens modstander – men klubbens præsident mener, at med én afgørende tilføjelse kunne det se endnu mere positivt ud for det ellers velspillende hold.

asa

»Vi ville ikke få 100 point på en liga-sæson, men vi ville vinde ligaen med Messi på holdet,« siger Roig Nogueroles til spanske Sport.

 

Lionel Messi scorede ikke i søndagens ligakamp, men Villarreal-præsidenten er stadig dybt imponeret af den lille argentiner – også set i forhold til en berømt landsmand, der især huserede i 80erne.

»Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde. Han er uendeligt meget bedre end Cristiano Ronaldo. (Diego, red.) Maradona havde tre år på toppen i Napoli, mens Messi har været verdens bedste spiller i ni et halvt år,« siger Villarreal-præsidenten Roig Nogueroles til Sport.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.