FCKs tomåls-skytte Igor Vetokele var en glad mand efter kampen mod Viborg.

Igor Vetokele har i den grad fået gang i målscoringen for FCK. Søndag aften scorede belgieren to mål og stod for en assist i FCKs 4-1-sejr over Viborg.

- Jeg er glad for at jeg kunne score og hjælpe holdet til sejr. Jeg håber, jeg kan fortsætte med at score og med at spille godt sagde Vetokele til Canal 9 efter kampen.

- Jeg føler mig endelig godt tilpas her i FCK, træneren har vist mig tillid, hvilket betyder meget for selvtilliden, sagde belgieren.

Viborg-træner Ove Christensen frygtede ikke at blive blæst væk fra Parken efter FCKs to mål på otte minutter. Han kunne derimod konstatere, at alle forberedelser var spildt arbejde.

- Jeg tænkte ikke på, vi kunne risikere en snitter. Jeg tænkte kun på, at vi fik punkteret vores taktiske oplæg, og at vores forberedelser var helt væk på no time, sagde Ove Christensen til Canal 9 og fortsatte: 

- Der er mange personlige fejl, men det, der skuffer mig mest, og som er vores helt store problem i øjeblikket, er, at det samarbejde, der skal være mellem målmand og de to midterforsvarere, ikke fungerer. Samarbejdet er ikke til stede, og der er heller ingen kommunikation i forsvaret. Det har gjort, at vi har indkasseret ni mål i tre kampe.